Warehouse Medewerker

Job description

Fijn om jou te ontmoeten, wij zijn Galapagos, een dynamisch, snelgroeiend Biotechnologiebedrijf.

Onze missie is om de levenskwaliteit te verbeteren voor patiënten met medische aandoeningen die vandaag moeilijk behandelbaar zijn. CellPoint/Galapagos in Leiden specialiseert zich in de ontwikkeling van innovatieve celtherapieën voor de behandeling van verschillende vormen van kanker. We staan aan het begin van een groeitraject waarbij het aantal inkomende en uitgaande goederen significant zal stijgen.


Word jij onze Warehouse Medewerker die zorgt dat materialen compleet en op tijd in ziekenhuizen beschikbaar zijn voor medische studies?


Scope van de job

Het warehouse is jouw voornaamste werkterrein. Om in te werken start je met onze opleiding. Je leert omgaan met steriele materialen en (chemische) stoffen volgens de ‘standard operating procedures’ en andere kwaliteitssystemen die van toepassing zijn op farmaceutische goederen. We helpen je ook om handig te worden met de digitale tools die voor jouw job van belang zijn, zodat je goederen kunt registreren, labels kunt afdrukken, de agenda kunt raadplegen, etc.

Zeer belangrijk is jouw nauwkeurigheid. De pakketten die je samenstelt voor de medische studies, bevatten veel onderdelen en sommige daarvan behoeven een speciale behandeling zodat er geen schade ontstaat tijdens het vervoer. Je zorgt er ook voor dat het warehouse netjes en schoon blijft.

Je rapporteert aan de Supply Chain Medewerker en vindt het fijn om met veel mensen samen te werken.

Deze functie heeft normale kantooruren. De goederen zijn niet zwaar, het is wel een job voor iemand die graag fysiek actief is. Je zult niet veel tijd achter een bureau doorbrengen!

Job requirements

Wat we van jou verwachten?

  • Nauwkeurigheid en oog voor veiligheid en kwaliteit
  • Een goede organisatie en planning
  • Enthousiasme om te leren en om verantwoordelijkheid op te nemen
  • Enthousiasme om mee te werken aan het verbeteren van onze warehouse processen
  • Vaardig in de Engelse taal
  • Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau, maar ervaring en ingesteldheid zijn doorslaggevend

Wat mag jij van ons verwachten?

Je zal deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf met een mooie cultuur waarin je alle ondersteuning krijgt om je werk tot een succes te maken. Bij CellPoint/Galapagos willen we de beste mensen aanwerven, met integriteit en uitstekende interpersoonlijke en organisatorische vaardigheden. Onze medewerkers zijn de kracht achter CellPoint/Galapagos, je komt terecht in een zeer gemotiveerd team, dat staat te popelen om onze leidende positie te behouden en om doorbraken te realiseren in farmaceutisch onderzoek. We bieden een competitief salarispakket en een dynamische werkomgeving. Flexibele werkuren zijn bespreekbaar.

Wij zijn CellPoint/Galapagos: samen kunnen we het waarmaken...!